Actualitatea ambasadei

Anunț deschidere sesiune finanțare

Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni (DPRRP) organizează, în perioada 1 februarie – 29 februarie 2016, sesiunea de depunere a cererilor de finanțare pentru proiectele destinate sprijinirii activității românilor de pretutindeni.

Cererile de finanțare trebuie să respecte coordonatele stabilite de Ghidul de finanțare – 2016 publicat pe pagina de internet www.dprp.gov.ro, precum și termenul-limită de depunere.

Documentaţia de solicitare a finanţării va fi depusă personal la sediul DPRRP, transmisă prin poştă recomandată ori curier sau poate fi înregistrată pe platforma on-line special dedicată.

Transmiterea prin poştă se va face la adresa: Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni, Bulevardul Primăverii nr. 22, sector 1, cod poştal 011972, Bucureşti, România.

Accesarea platformei on-line se face prin link-ul: http://uefiscdi-direct.ro/MAE-DPRP/. 

Utilizarea platformei implică crearea unui cont de utilizator și parcurgerea unei serii de pași pentru înregistrarea candidatului și finalizarea tuturor etapelor necesare depunerii cererii de finanțare.

Finanțare din partea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni

20.02.2018

Informații utile despre programul de finanțare lansat de Ministerul pentru Românii de…

Vizita la Paris a ministrului agriculturii și dezvoltării rurale

14.02.2018

Discuții foarte bune ale ministrului agriculturii și dezvoltării rurale, Petre Daea, cu omologul …